Đoković pobedio Hanfmana na svoj rođendan: Plasirao se u četvrtfinale turnira u Ženevi

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Ženevi, pošto je danas u drugom kolu na svoj rođendan pobedio Nemca Janika Hanfmana u dva seta, sa 6:3, 6:3.
Đoković pobedio Hanfmana na svoj rođendan: Plasirao se u četvrtfinale turnira u Ženevi
Foto: Beta/AP
Za prolazak u polufinale Đoković će se boriti sa uspešnijim iz duela između Kanađanina Denisa Šapovalova i Talona Grikspora iz Holandije.
Do pobede protiv 85. igrača sveta Novak je stigao teže nego što pokazuje rezultat, jer je prvi set dobio nakon što je spasio sedam brejk šansi, a u drugom je Hanfman poveo sa 3:0.
Kada se suočio sa mogućnošću da igra i treći set, Đoković je znatno podigao nivo tenisa i u narednih šest gemova je deklasirao protivnika.
 
Po završetku meča, organizatori turnira su iznenadili Đokovića sa rođendanskom tortom i pesmom.
 
Meč je bio prekidan zbog kiše.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Sindikat fudbalera tužio FIFA

Međunarodni sindikat profesionalnih fudbalera (FIFPRO) podneo je tužbu sudu u Briselu protiv Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) zbog održavanja Svetskog klupskog prvenstva.