Đoković u polufinalu turnira u Ženevi, pobedio Grikspora

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira iz serije 250 u Ženevi, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Talona Grikspora iz Holandije u dva seta, sa 7:5, 6:1.
Đoković u polufinalu turnira u Ženevi, pobedio Grikspora
Foto: Beta/AP
Za prolazak u finale Đoković će sutra igrati protiv 44. igrača sveta Čeha Tomaša Mahača, koji je prvi put u karijeri stigao do polufinala na ATP turnirima.
Novak je do pobede protiv Grikspora stigao posle dramatične završnice prvog seta, u kojoj je Holanđanin pri vođstvu od 5:4 imao čak pet set lopti, ali ih je prvi igrač sveta sve spasio i izjednačio na 5:5.
Od tog trenutka, na terenu je postojao samo srpski teniser, jer je Grikspor od narednih devet gemova osvojio samo jedan.
  • AMBASADOR

    24.05.2024 19:55
    SAMO U CENTRY PAZNJE
    Bio jednom jedan DJokovuc. Bo je najbolji na svetu .I sada je naj bolji.To najbolji trajace dok neko ga novi ne stigne.Stigne i pretekne onda bice drugi.Pa bice treci pa cetvrti i odlican 5 i tako redom u nedogled jer bojeve cifra mnogo mnogo ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Sindikat fudbalera tužio FIFA

Međunarodni sindikat profesionalnih fudbalera (FIFPRO) podneo je tužbu sudu u Briselu protiv Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) zbog održavanja Svetskog klupskog prvenstva.