Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije u polufinalu prvenstva Evrope

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale prvenstva Evrope, pošto je večeras u Larnaki u četvrtfinalu pobedila Austriju sa 3:2 (2:1).
Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije u polufinalu prvenstva Evrope
Foto: Pixabay
Za prolazak u finale naši mladi fudbaleri će se u nedelju boriti protiv uspešnijeg iz duela između Portugalije i Poljske, koji je na programu sutra.
 
Četvrtfinale je počelo šokantno za fudbalere Srbije, jer je Austrija povela posle samo 24 sekunde golom Ogenetejirija Adejenugurea.
Usledio je brz odgovor našeg tima i već u četvrtom minutu Đorđe Ranković je, posle maestralnog dodavanja petom Alekse Vasilića, uspeo da izjednači.
U nadoknadi vremena u prvom poluvremenu Andrija Maksimović je odlično proigrao Rankovića, koji je driblingom izbacio čuvara i doveo Srbiju u vođstvo.
 
Nakon toga se fudbaleri Srbije nisu povukli da brane prednost, već su nastavili da napadaju i to im je u 55. minutu donelo vođstvo od 3:1, a strelac je bio Mihajlo Cvetković.
 
Austrija je u 79. minutu uspela da smanji zaostatak drugim pogotkom Adejenugurea, ali su kadeti Srbije do kraja sačuvali pobedu, iako je u nadoknadi vremena Uroš Đorđević dobio crveni karton zbog grubog starta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport