Najveća pobeda u karijeri: Olga Danilović u trećem kolu Rolan Garosa, pobedila 10. teniserku sveta

Olga Danilović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je danas posle tri seta pobedila 10. teniserku sveta Amerikanku Danijel Kolins 6:7, 7:5, 6:4.
Najveća pobeda u karijeri: Olga Danilović u trećem kolu Rolan Garosa, pobedila 10. teniserku sveta
Foto: FoNet
Najvećom pobedom u karijeri Danilović je izjednačila prošlogodišnji rezultat na Rolan Garosu, kada je ispala u trećem kolu.
 
Sada će u duelu protiv Hrvatice Done Vekić pokušati da ode korak dalje.
U današnjem meču između Danilović i Kolins viđena je repriza njihovog nedavnog duela u Madridu, kada je Olga u drugom setu servirala za pobedu, da bi na kraju izgubila.
 
Sada je američka teniserka posle dobijenog prvog seta u drugom vodila 5:4 i servirala, ali je Olga napravila brejk i izjednačila na 5:5, da bi potom dobila i naredna dva gema i izborila treći set.
Danilović je u istom tempu nastavila odlučujući set, jer je u prvom gemu oduzela protivnici servis, ali nije uspela da potvrdi brejk.
 
U nastavku su obe teniserke bile sigurne u svojim servis gemovima, sve do desetog gema, kada je Olga izborila meč loptu i uspela je da je realizuje.
 
Danilović je najveću prednost ostvarila posle drugog servisa protivnice, koji je sve vreme snažno napadala i Kolins je osvojila tek svaki treći poen kada ne bi ubacila prvi servis.
 
Za pohvalu je i Olgina koncentracija kod najvažnijih poena, jer je realizovala šest od devet bgrejk šansi, a protiv neuporedivo iskusnije protivnice spasila je šest od 10 brejk poena, koliko je imala američka teniserka.
  • Maki

    03.07.2024 13:53
    Olga.D.
    Prošlo je mesec i više kako je ispala,bilo i prošlo,ustupite to mesto još nekom.pozz
  • DERAN iz Opatije

    31.05.2024 18:26
    BRAVO
    samo trebaš verovati da MOŽEŠ i daleko ćeš dogurati...
    pozdrav iz Opatije
    P.S. ovde rone suze za Donom, šta im ja mogu
  • Lepa

    31.05.2024 15:56
    Bravo Olga
    Svaka čast, veliki ponos naše lepe Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport