Milorad Grčić imenovan za v.d. direktora EPS-a

Vlada Srbije danas je za vršioca dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) imenovala Milorada Grčića, koji je direktor Rudarskog basena Kolubara.
Na sednici Vlade doneta je i odluka o sprovodjenju javnog konkursa za izbor direktora tog javnog preduzeća, a Grčić će dužnost obavljati do završetka konkursa.
 
Vlada je 3. marta smenila direktora EPS Aleksandra Obradovića jer je bila nezadovoljna kako je sprovodio plan reorganizacije preduzeće i nije se pridržavao mera štednje predvidjenih u državnim organima i institucijama.
 
Obradović je imenovan za direktora EPS-a na četiri godine u oktobru 2014, nakon konkursa na koji se prijavilo više od 70 kandidata. Na mesto vršioca dužnosti direktora on je prvi put izabran septembra 2012. godine, a potom mu je mandat produžavan u još dva navrata.
 
Autor: Beta
  • Rosic

    16.03.2016 07:43
    Sa ovakvim priucenim kadrovima nek nam je Bog u pomoci.Srbijo, dno si dotakla.
  • Slika za špaiz

    15.03.2016 23:31
    Koja njuška.
  • Nervirach

    15.03.2016 16:28
    EPS magnet za direktore bez diplome. Setimo se slucaja Tike, onog sto se voza leti svaki dan jahtom po Dunavu. To je od nasih para, makar da nam se zahvali dok prolazi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.