Objavljen konkurs za direktora EPS-a

Vlada Srbije danas je objavila javni konkurs za izbor direktora Elektroprivrede Srbije na period od četiri godine.

Zainteresovani kandidati prijave mogu da podnesu u narednih 30 dana.

Uslovi da učešće na konkursu su da kandidat ima zavšen najmanje četvorogodišnji fakultet, najmanje petogodišnje radno iskustvo i tri godine rada na poslovima kojima se bavi EPS, kao i da nije član političke stranke, odnosno da mu miruje funkcija u stranci.

Vlada Srbije je početkom marta smenila direktora EPS-a Aleksandra Obradovića jer nije bila zadovoljna kako je sprovodio reorganizaciju tog javnog preduzeća i što se nije pridržavao mera štednje.

Obradović je na tu dužnost izabran na konkursu, oktobra 2014. godine, a pre toga je u dva mandata bio vršilac dužnosti direktora EPS-a.

Posle smene Obradovića za v.d. direktora EPS-a Vlada je imenovala bivšeg generalnog direktora Rudarskog basena Kolubara Milorada Grčića.

Autor: Beta

Foto: N1

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija