Milorad Dodik pod istragom zbog vile na Dedinju

Protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pokrenuta je nova istraga zbog vile na Dedinju za koju je iskeširao 750.000 evra.

Tu vest potvrdio je glavni tužilac BiH Goran Salihović, koji je rekao da se protiv Dodika vodi istraga koja je povezana s poslovanjem Pavlović banke iz Bijeljine.

"Istraga se vodi u sklopu Pavlović banke. Tri-četiri istrage protiv Dodika su zatvorene", rekao je Salihović.

Dodika terete da je kuću u elitnom beogradskom naselju 2007. godine kupio gotovinom, a kako bi prikrio "sumnjivu transakciju", navodno je podigao fiktivni kredit kod Pavlović banke.

Predsednik RS je pre nekoliko godina potvrdio da poseduje vilu u Beogradu, koju je izdao za čak 55.000 evra godišnje Ambasadi Izraela.

"Kirija ide na otplatu kredita za kuću, koja je i pod bankarskom hipotekom na period od deset godina", rekao je Dodik u Skupštini 2010. godine.

Dodik juče nije odgovarao na pozive i poruke novinara Kurira.

Autor: Kurir

  • Čučuk Stana

    15.04.2016 19:10
    Ma da treba da živi u staćari a predsednik države!! I treba da ima!! Da se zna!!
  • Nada

    14.04.2016 18:40
    Ajoj što je meni ovaj čovek seljačina, teeeska...
  • savo

    14.04.2016 15:19
    Ka o i svi lopovi dobiće državljanstvo Srbije učlaniti se u SNS i možete mu pljunuti pod prozor.Zalepio se za braću Vučic i......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija