Savamala: Tužilaštvo traži da unutrašnja kontrola policije obavi provere

Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od unutrašnje kontrole policije da izvrši provere u vezi sa događajima u Hercegovačkoj ulici i učešća policijskih službenika u njima, saopšteno je danas iz Tužilaštva.
Precizira se da je zahtev dostavljen Službi unutrašnje kontrole policije i da tužilaštvo očekuje da će provere biti obavljene u najkraćem roku.
 
Tužilaštvo je pre desetak dana naložilo policiji da istraži rušenje objekata u Savamali. Tužilaštvo navodi da su nadležne policijske službe odmah postupile po nalogu tužilaštva i otpočele rad na utvrđivanju svih okolnosti.
 
Očekujemo da će i dodatne provere biti izvršene u najkraćem roku o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija