DS tuži svog odbornika zbog trgovine uticajem

Predsednik Opštinskog odbora demokrata u Sokobanji, Dejan Nikolić, najavio je krivičnu prijavu protiv Bojana Milisavljevića i njegovo izbacivanje iz stranke na prvoj sledećoj sednici.

"Pred svima nama Milisavljević je rekao da će kao samostalni odbornik podržati vlast nove većine, da bi njegovoj supruzi, inače medicinskoj sestri, u Specijalnoj bolnici Ozren bio produžen ugovor na još jednu godinu. Pre četiri dana to se i dogodilo. Mi ćemo ga tužiti za trgovinu uticajem, a svi oni koji su bili prisutni kada je Milisavljević to najavio biće svedoci na suđenju", navodi Nikolić za "Blic".

Bojan Milisavljević još nije imao priliku da podrži vlast naprednjaka jer konstitutivna sednica u Sokobanji do danas nije održana. Zbog procesa pred Upravnim sudom i žalbe Ruske stranke na rezultate izbora, odložena je za 24. jun.

Milisavljević, s druge strane, za "Blic" najavljuje tužbu protiv demokrata, koji su na Tviteru objavljivali njegove slike sa izbornih plakata i nazivali ga preletačem.

"To je sve pred istražnim organima. Svašta su objavljivali na društvenim mrežama. Uznemirili su moju porodicu, decu, prijatelje, rođake...", kaže Milisavljević. On, međutim, nije želeo da otkrije da li će podržati novu vlast u Sokobanji, niti je želeo da komentariše navode o zaposlenju supruge.

Na lokalnim izborima u Sokobanji, SNS je dobio 15 odborničkih mesta, a demokrate devet. Po tri mandata osvojile su liste oko SPS i Ujedinjene seljačke stranke - Goran Dudić.

  • Ana

    01.06.2016 13:34
    Pametno
    Pametan covek i vi bezite iz DS sto pre . DS Je prepun mafijoza.
  • ko je Ko

    01.06.2016 09:49
    žalosno
    Nažalost Ustav i Zakon , štite mandate....kad se to promeni biće uspeha sa tužbama....
  • rogi

    01.06.2016 08:06
    slazem se
    Tuzba, nego sta. Vlasnik je mandata I trguje uticajem. Sutra ce da trazi da mu zenu zaposle u Beogradu I oni ce mu to ispuniti, samo da bi bili na vlasti u nekoj Soko Banji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.