Bomba bačena na policijsku patrolu u Kosovskoj Mitrovici

Jedan policajac, srpske nacionalnosti, lakše je povređen kada je noćas bačena bomba na policijsku patrolu na izlazu iz Kosovske Mitrovice, u pravcu Zvečana, izjavio je danas regionalni komandir Kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici Nenad Đurić.

Incident se dogodio oko 20 minuta posle ponoći, a tom prilikom je oštećeno i jedno policijsko vozilo i nekoliko civilnih automobila.

Povređeni policajac, kako je naveo, prebačen je u KBC Kosovska Mitrovica nakon što ga je geler pogodio u predelu potkolenice, a potom pušten kući.

Policijska patrola kontrolisala je saobraćaj nedaleko od zgrade suda kada je eksplodirala bomba na udaljenosti od oko 10 metara od njih.

Ovo je u poslednja 24 časa drugi ozbiljan incident na severu Kosova. U noći između petka subote u Zvečanu je došlo do pucnja u kojoj su teško ranjena dvojica mladića - braća Anđelković. Policija je uhapsila napadače na dvojicu Srba koji se nalaze u pritvoru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija