Tužilaštvo o Savamali: Ne tražite ubrzavanje postupka

Više javno tužilaštvo u Beogradu apelovalo je da se "ne traži ubrzavanje krivičnih i predistražnih postupaka u slučaju rušenja u Savamali".
U saopštenju dostavljenom medijima, navodi se da Tužilaštvo reaguje povodom interesovanja medija za postupke koji se vode pred tim telom.
 
"Više javno tužilaštvo se ovim putem obraća svim medijima, političarima i drugim pojedincima i institucijama da ne traže ubrzavanje krivičnih i predistražnih postupaka, jer se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu sve istrage sprovode u skladu sa zakonom u najboljem interesu pravde i građana Srbije", stoji u saopštenju.
 
Tužilaštvo dodaje da će obavestiti javnost o rezultatima sprovedenih istraga, kada postupci budu okončani.
  • Eh

    15.06.2016 13:09
    "Ne tražite ubrzavanje postupka"

    ZAŠTO?
  • Aha

    15.06.2016 10:55
    Pa da
    Kao i u ostalim slucajevima, neka se oduzi koliko moze, a onda neka gej parada, poplava ili neki skandal sa "starletama" i glupi narod sve zaboravi. E pa ne moze, znamo mi jako dobro ko su vinovnici Savamale i treba ih pohapsiti koliko odmah! Dokaza imate sasvim dovoljno! Skupljajte nove kad banditi pocnu da gledaju sunce kroz zatvorkso prozorce!
  • Nek odmore do jeseni

    15.06.2016 10:04
    Ovo će ponovo postati aktuelno kad Veliki počne da menja Ustav Srbije na jesen, kako bi izbacio Kosovo iz Ustava. Onda će svi glasači shvatiti za koga igra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.