Ješić tuži Bislimija zbog optužbe da je uzeo 60.000 evra

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić najavio je tužbu protiv direktora te stranke u ostavci Amira Bislimija jer ga je optužio da je uzeo 60.000 evra koje je stranka prikupila od donacija.

Ješić tvrdi za Blic da je Bislimi izrekao gnusnu laž kada ga je optužio da je uzeo novac od donatora.

"Optužio me je za ozbiljno krivično delo. U narednih nekoliko dana podneću tužbu protiv njega. Zvao sam ga čim me je optužio da sam uzeo novac, ali me je on blokirao", kaže Ješić.

List piše da Bislimi i dalje stoji iza optužbi. Prema navodima Blica, spreman je da povuče ostavku ukoliko ceo slučaj bude razrešen na sednici predsedništva stranke, koja će biti održana u sredu ili četvrtak.

"Predsedništvo još nije usvojilo moju ostavku, a to ne može da uradi predsednik DS. Videćemo šta će biti", rekao je on.

Podsetimo, prošle nedelje je Bislimi, pred zaposlenima u stranci koji su bili u štrajku optužio Ješića da je uzeo 60.000 evra stranačkog novca i da ga nikad nije vratio. 

  • Aj

    21.06.2016 11:07
    ti
    Aj ti polako u SNS!
  • Anonimus

    21.06.2016 10:51
    Pravopis
    Ako su homici, sto je u DS relativno cest slucaj, onda je, ipak, dvoje...
  • pravopis

    21.06.2016 10:11
    Marko NS
    Marko, nazad u školu da naucis rodove.
    Njih dvojica, a ne dvoje !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.