Najveće posledice nevremena u Banatu i Beogradu

Najveće posledice nevremena su na teritoriji grada Beograda i u Banatu, ali nije bilo mnogo intervencija niti dramatičnih situacija, rekao je danas pomoćnik načelnika Sektora MUP za vanredne situacije Bojan Tomić.

"Što se tiče intervencija, nije ih bio veliki broj. Najviše je bilo u urbanim delovima u Beogradu i Pančevu. Intervencije su uglavnom bile tehničke - crpljenje vode, uklanjanje drveća sa kolovoza", rekao je on za RTS.

Tomić je istakao da je najdramatičnija situacija bila u Beogradu kod Autokomande, na autoputu Beograd - Niš, kada je jedno vozilo ostalo zaglavljeno u vodi i kada je obavljeno spasavanje tri osobe. "Ovakav vid poplava vrlo brzo dolazi i može da izazove posledice, ali se i brzo povlači po prestanku padavina. Srećom nismo imali mnogo nekih dramatičnih situacija", kazao je on.

Govoreći o šteti koja je naneta poljoprivrednim kulturama, Tomić je rekao da se nezvanično može reći da je najveća šteta bila na malinjacima u Zapadnoj Srbiji, kao i da su opštinske komisije za procenu štetu na terenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.