Prevrnuo se kamion pun migranata

Kamion, koji je prevozio oko 40 migranata sleteo je sa puta danas oko 13.00 u selu Ostrovica, pre ulaska u tunel na putu Pirot-Niš u Sićevačkoj klisuri.
Očevici ove nesreće rekli su da je kamion probio bankinu i sleteo sa kolovoza, ali većina migranata nije povredjena. Hitna pomoć iz Niša zbrinula je povredjene i oni su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.
 
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je teretno vozilo beogradskih registarskih oznaka sletelo sa puta kod tunela u Ostrovici. Vozač je pobegao sa mesta na kojem se dogodila nesreća i policija je krenula u potragu za njim.
 
U policiji su dodali da je o saobraćajnoj nesreći obavešteno tužilaštvo i da je u toku utvrdjivanje uzroka nezgode. Saobraćaj na ovoj deonici puta odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila. 
  • Juznjak

    26.06.2016 19:56
    @Uzas ne pričaj molim te . Preplavljen net ovakvih vesti iz svih okolnih zemalja. Skoro bila jedna ovakva vest iz Grčke, gde je migrantima pomogao naš vozač. Što to ne prokomentarišes .
  • Uzas

    26.06.2016 17:39
    Sverc ljudi, srbski bizmis. Betonski zid oko ove tvorevine da se ne preliva.
  • NS

    26.06.2016 15:48
    Već je poginulo više hiljada emigranata. Ne razumem zašto svih 400 miliona koji bi u Evropu lepo ne dovezemo redovnim putem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija