Krivična prijava DRI protiv Šapića odbačena

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića koju je protiv njega prošle godine podnela Državna revizorska institucija (DRI), rečeno je danas u tom tužilaštvu.

Nakon obavljenih dokaznih radnji, saslušanja Šapića i ostalih u tom predmetu, kao i obavljenog ekonomsko-finansijskog veštačenja, utvrđeno je da Šapić nije izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, niti bilo koje drugo krivično delo, kažu u tužilaštvu.

Prijava je protiv Šapića bila podneta u maju prošle godine, jer je DRI smatrala da je prilikom javne nabavke za uređenje parka u Bloku 30 prekršio zakonom predviđene procedure.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija