Šapić sa radikalima i demokratama u koaliciji

Odbornik grupe građana Aleksandar Šapić ostaće na čelu Opštine Novi Beograd i formiraće vladajuću veličinu u koaliciji sa SRS, ali uz podršku DS, saznaje B92.

Aktuelni predsednik opštine je ranije u više navrata isticao da njega "visoka politika i ono što se dešava na državnom nivou ne zanima ", već da je zainteresovan za "ono što može da se uradi na lokalu".

Na aprilskim izborima grupa građana koju predvodi Šapić dobila je 21 odborničko mesto od ukupno 49. Drugoplasirana je bila lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" sa 17 odborničkih mandata, a svoje predstavnike u ovom sazivu skupštine imaju i Pokret "Dosta je bilo" (5), Demokratska stranka (3) i Srpska radikalna stranka (3).

  • komitet za omladinu

    20.07.2016 23:53
    Sve sto je postigao u zivotu mu se kosi sa ulaskom u politiku. Fuj!!!
  • mrva

    20.07.2016 23:28
    kakav džiber i prodana duša. usro se na karijeru potpuno
  • Kaligula

    20.07.2016 22:32
    Na lokalu? Naravno, moze da se napravi kupleraj i podele fotelje a na TV samo intelektualne onanije istih. Izvinjavam se na jeziku ali ne mogu da ga drzim u necinem du*etu i u isto vreme trazim Pokemone po lokalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija