Bivši radnik bacio molotovljeve koktele na Mekdonalds na Novom Beogradu

Osumnjičeni Marko R. (37) da je bacio nekoliko Molotovljevih koktela na "Mekdonalds" u Beogradu je uhapšen, saopštila je policija.

Incident se dogodio u objektu "Mekdonaldsa" kod Fontane na Novom Beogradu i nije bilo povređenih, saznaje B92.

Kako je saopštio MUP, on je zapaljiva sredstva bacio oko 12 sati, a interventna jedinica ga je uhapsila odmah po izvršenom krivičnom delu. Kako “Blic” nezvanično saznaje, M.R. je bivši radnik ovog Mekdonaldsa, koji ne radi u njemu već nekoliko godina. 

U incidentu nije bilo povređenih. Kako javlja reporter Tanjuga, restoran je već sat nakon incidenta nastavio normalno da radi, a na objektu nema većih oštećenja. 

Policija je završila uviđaj, a jedino što ukazuje da se nešto desilo je radnik koji čisti oštećenja od požara.


 

  • Antirusofil

    02.09.2016 20:18
    Cela Amerika se uznemirila zbog ovoga.
  • Skrjabin

    02.09.2016 14:12
    Bacio samo! Nadam se da je i pogodio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.