Šutanovac: Nećemo se više izvinjavati, hodaćemo uspravno

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da se demokrate više neće izvinjavati i obećao da će ponovo hodati uspravno u svakom mestu u Srbiji, jer nemaju čega da se stide.

Šutanovac je obraćajući se prisutnima na skupštini stranke u Beogradu kazao da na stranačkim izborima niko nije izgubio, da je potrebno da se svi ujedine i zajedno rade na jačanju stranke i stvaranju "izuzetne organizacije" koja treba da podigne poverenje i pridobije podršku gradjana.

On je kazao da se danas bira tim koji ima plan kako da izvuče iz problema ne članove DS-a, nego građane Srbije i koji ima plan kako da poboljša život svih gradjana.

"Da ne bude dileme, potpuno smo svesni da smo u prošlosti činili greške, znam da neka obećanja nismo ispunili, ali ne postoji ništa dobro što se u ovoj zemlji desilo od 2000. godine do danas gde nije utkana upravo DS", istakao je Šutanovac.

Kako je istakao, Srbijom vladaju ljudi s lažnim vrednostima i lažnim diplomama, smanjuju se plate, povećavaju porezi i nezaposlenost, zemlja se zadužuje, ima najvišu stopu siromaštva i vlada medijska cenzura.

On je najavio formiranje foruma penzionera i jačanje ženskog foruma, koji će dobiti i mlađe kadrove.

Posle govora Šutanovca, skupština DS je nastavila rad izborom predsednika političkog saveta, članova stalnog sastava GO, članove statutarne komisije i nadzornog odbora, kao i izjašnjavanjem i glasanjem o izmenama i dopunama statuta DS-a.  

  • Mrzoljub

    29.10.2016 19:21
    Vi ste doprineli povampirenju neoradikala, julina i sps-a, Srbija će prodisati tek kada svi vi zajedno nestanete sa političke scene!
  • Vlada

    29.10.2016 16:12
    ---
    Bedna demagogija stranke koja je izigrala poverenje, razočarala i pokrala narod. Došli su na vlast još gori od vas upravo zbog svega nabrojanog! Daleko ćemo dogurati i sa vama i bez vas, ako se meri zlom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.