"Pauk" premeštao vozila po Nišu, vlasnici ih tražili satima

Zbog dolaska vlada Srbije i Mađarske pojedinim Nišlijama je "pauk" uredno parkirane automobile u centru grada bez ikakvog prethodnog obaveštenja prebacivao na druge lokacije.
Zbog dolaska vlada Srbije i Mađarske pojedinim Nišlijama je "pauk" uredno parkirane automobile u centru grada bez ikakvog prethodnog obaveštenja prebacivao na druge lokacije.
 
Da su im kola pomerena građani saznali nakon višesatne potrage po ulicama u komšiluku.
 
Aleksandar Šurdilović koji stanuje u centru grada i kupuje mesečnu parking kartu je u petak, kaže, zbog obeležavanja Dana kopnene Vojske pomerio svoje vozilo sa parkinga kod Tvrđavskog mosta u ulicu 7. juli. Međutim, kada ga je u ponedeljak potražio, njegov automobil nije bio na tom mestu.
 
Iako je, nakon što su putevi postali prohodni, stigao do poslovnice "Parking servisa" i tražio da vrate auto tamo odakle ga je "pauk" pomerio, iz ovog preduzeća su najpre zahtevali da priloži "pisani zahtev". Prema njegovim rečima, tada su mu odgovorili da vraćanje automobila "ne dolazi u obzir", posle čega je od saobraćajca saznao gde se nalazi auto i sam otišao po njega.
 
Na sajtu "Parking-servisa" je poslednja vest od pre desetak dana, a nema ni najave bilo kakvog upozorenja građanima da bi trebalo da preparkiraju svoja kola. Informaciju o mogućem uklanjanju vozila na trasi kojom bi trebalo da se kreću premijeri Mađarske i Srbije nisu dostavili ni medijima, niti je na samim parkiralištima bilo bilo kakvog obaveštenja.
 
U "Parking servisu" tvrde da su uklanjali samo automobile čije vlasnike nisu mogli da pronađu telefonom i to po nalogu saobraćajne policije.
  • Novi metodi

    22.11.2016 12:34
    Interesantan metod. Ako ne možeš da kazniš čoveka koji je nepropisno parkirao, a ti mu sakriješ automobil. Pa neka ga traži, da'l na severu, da'l na istoku grada - pitanje je sad?
    "Znate, nemamo mesta na našem parkingu, ali vozilo možete naći negde na autoputu ovi Sad, Beograd, verovatno par kilometara oko benzinske stanice Minut. Znate, zbog toga će vam kazna biti nešto manja. Ako ga ne nađete tamo, onda je verovatno negde u blizini Rumenke." ....rekoše iz parking Servisa, na primer?
    Gledam jutros jednog vozača Velebilja ili nešto slično. Pametnica. Parkirao oveći kombi ispred službenog izlaza za vozila Doma Zdravlja na Limanu.
    Ocenio je, da će tu najmanje smetati. I ode lepo preko Bulevara, nekim samo njemu znanim privatnim poslom.
  • Ime mi je ...

    22.11.2016 12:30
    ???
    Što ih nije tužio za nezakonito otuđenje pokretne imovine. 1000% dobija spor na sudu.
  • Janac

    22.11.2016 11:59
    Totalna kaubojstina od drzave

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija