DS raspustio gradski odbor u Kragujevcu zbog podrške SNS

Izvršni odbor Demokratske stranke raspustio je gradski odbor u Kragujevcu zbog, kako je saopšteno danas, podrške lokalnoj vlasti Srpske napredne stranke i Radomira Nikolića u izglasavanju kredita.
"Postoji jasna odluka Glavnog odbora Demokratske stranke koja kaže da nema i neće biti saradnje sa Srpskom naprednom strankom i svi gradski i opštinski odbori moraju tu odluku da poštuju do kraja", izjavio potpredsednik Demokratske stranke Jovan Marković.
 
On je istakao da organi stranke neće gledati nikome kroz prste.
 
"Sa Srpskom naprednom strankom nemamo zajedničke vrednosti niti ciljeve. Jasno je da je reč o vlasti koja je za četiri godine građane Srbija dovela na kolena, dok je naš cilj da poboljšamo standard građana i stavimo život na prvo mesto", naveo je Marković.
  • OZNA

    19.12.2016 17:25
    I eto njih, onako, demokratski, u SNS.
    Niti su valjali u DS, niti će valjati u SNS.
    *ovno ostaje *ovno, ma u kojhu partiju prešlo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija