Šutanovac: Naš zajednički kandidat će pobediti

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izrazio je večeras uverenje da će kandidat proevropske opozicije pobediti na predstojćim predsedničkim izborima u Srbiji.
Šutanovac je na konferenciji za novinare u sedištu Odbora DS u Leskovcu kazao je da će DS odluku o tome koga će podržati na predsedničkim izborima doneti u skladu sa tradicijom i vrednostima koje DS zastupa 27 godina, kao i da će uložiti maksimalne napore da taj kandidat pobedi. 
 
On nije spominjao ime zajedničkog kandidata. "Mislim da je 2017. godina velika šansa koju moramo da iskoristimo i ta šansa će već biti u aprilu mesecu kada ćemo izaći na izbore i podržati najboljeg kandidata proevropske opozicije i nadam se pobediti, ne zbog naše stranke i kandidata, već zbog građana koji su svedoci loše politike i propadanje države i društva", rekao je on.
 
Upitan da prokomentariše izjavu bivšeg lidera DS Bojana Pajtića da će na predsedničkim izborima glasati za Sašu Jankovića, Šutanovac je kazao da je to njegov lični stav, koji nije obavezujući za stranku.
 
"To još uvek nije odluka DS. Mi ćemo donositi odluku na organima stranke. Za razliku od drugih stranaka kod nas je dozvoljeno da imate svoje lično mišljenje i da ga iznesite u javnost, ali ono što je neobično to je što Pajtić nije iskoristio priliku da svoj stav iznese na Glavnom odboru ili na poslaničkoj grupi", rekao je Šutanovac.
 
Lider DS je ocenio da su "mediji u Srbiji još uvek pod velikom torturom" i "da sloboda medija faktički ne postoji".
  • djosa

    30.12.2016 22:23
    sule
    opet ces postati vratar ali od katine u buvari :)
  • ko je Ko

    30.12.2016 08:29
    Ne treba biti prorok, ali promene će biti.....pobediće onaj ko bude imao najviše glasova....
    Ali nikikako pre izbora......Šule polako tvoje vreme dolazi, ali se reši starih "Šlepera".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija