Beograđanku komšija pretukao zbog psa?

Anu Kojić iz Beograda na Badnje veče pretukao je komšija B. I. i naneo joj lake povrede.

Kako piše "Blic", do incidenta je došlo jer je njenom komšiji smetao lavež psa iz njenog stana u Mirijevu.

Beogradski list ističe da Kojić ima tri psa u stanu i da ih šeta na smenu, što se dogodilo i u petak oko pola devet uveče.

"Kuca je ostala sama u stanu, jer sam drugog psa izvela napolje. Zbog hladnoće, ni pet minuta nismo bili van. Izašla sam iz lifta, u hodniku je bio mrak i počela sam da otključavam vrata stana. Tada me je stariji komšija sa leđa udario. Okrenula sam se, on je udario po licu i počela je da šiklja krv. Gunđao je kako mu smeta lavež", navodi ona.

Kako kaže, komšija je na nju "nasrnuo još nekoliko puta", ali ne zna tačno koliko je udaraca zadobila.

"Blic" piše da je Kojić dozivala pomoć, ali da niko od komšija nije pritekao da joj pomogne i da je svedok napada samo supruga B. I. koja ja pokušala, ali bezuspešno, da svog muža odvrati od napada.

Kojić je pozvala policiju, patrola je došla odmah i uputili su je u Urgentni centar po povrednu listu.

Osim toga, beogradski list ističe da napadač B. I. policiji nije hteo da otvori vrata jer je tražio nalog, ali da je na kraju popustio. Protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

  • Komšija

    08.01.2017 02:32
    Aman
    Naravno da svakom nesto smeta. Smeta i meni muzika iz lokala u vreme u koje nemaju dozvolu za rad, konstantno parkirani automobili na pesackim prelazima na Detelinari... Mozda je komsija ludak samo i psi su mirni kao bubice. Mozda su psi nesnosni i nevaspitani i bucni. Jedno je sigurno - NE MOZES NIKOGA TUĆI!
  • Remus

    07.01.2017 20:47
    Imati psa u stanu je ipak obaveza. Taj pas je licnost o kojoj treba brinuti. Sta ako vlasnik zanemaruje psa? Ko toga psa moze zastititi? Kako zastititi same komsije? Da li postoje zakonski mehanizmi za tu vrstu problema?
  • Iznenađenje

    07.01.2017 20:32
    Treba od drugarice da pozajmi rota pa kad ovaj dođe da je tuče da pusti džukca na njega.

    Vidim ja da će tu biti i kobasica sa kreozanom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.