Živković: Ko ne stane uz Jankovića radi za Vučića

Lider Nove stranke Zoran Živković objašnjavajući podelu opozicije oko podrške zaštitniku građana Saši Jankovići u izborima za predsednika Srbije, poručio je da oni koji ne stanu uz Jankovića rade za premijera Srbije Aleksandra Vučića.
Prema njegovima rečima, Janković je za osam godina na funkciji zaštitnika građana dokazao da je čovek koji je potreban srpskoj političkoj sceni, jer poštuje zakon i institucije.
 
"On je od onih koji imaju hrabrost da se suprotstave izvršnoj vlasti, a on je to radio i prethodnom režimu. Ja sam ga upoznao kao savezni ministar unutrašnjih poslova kad je bio sekretar Ministarstva sporta i tad smo na jednoj komisiji Vlade imali duel gde on nije imao problem da iznese svoj stav", kaže Živković.
 
Gostujući u Novom danu na N1 televiziji, ovi i naredni izbori biće svojevrsni test inteligencije.  Komentarišući to da Srpska napredna stranka još uvek nije izašla s imenom predsedničkog kandidata, Živković tvrdi da to nije zato što Vučić nije odlučio već zato što se o tome odlučuje na drugom nivou.
 
"Odlučuje se na nivou Vojislav Šešelj kao duhovni otac, Bil Klinton, Toni Bler i Alfred Guzenbauer kao savetnici i Vladimir Putin kao dobri brat koji stoji iza leđa. Nemaju kandidata jer se ti centri moći nisu dogovorili", smatra lider Nove stranke.
  • DonJuan

    15.01.2017 12:55
    @Kacanka
    Ccc, nije lepo kad Kacanka, poreklom iz Krajine, koja velica krimose i verovatno ima i kokosinjac u kuci, naziva gospodina coveka kokosarem... Zivkovic se, uz Radulovica, u skupstini na najbolji moguci nacin suprotstavlja stetnom rezimu Barona Minhauzena i govori ljudima istinu... Pritom ima stavove jednog normalnog, demokratskog, evropskog politicara, koje u potounosti podrzavam i mogu da potpisem kao obican gradjanin kome se politika gadi... Podrska Jankovicu je jos jedan plus i logican potez.
  • Kaćanka

    15.01.2017 10:20
    @DonJuan
    Car?! Kakav car to je običan kokošar!!
  • DonJuan

    14.01.2017 22:35
    Zivkovic je car... Svaka na mestu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.