Zaplenjeno 112 tone smrznute sardele

Carinici su otkrili skoro 112 tona smrznute sardele, izuzete od carinskog nadzora, a vrednost prekršaja procenjuje se na 76.000 evra, saopšteno je danas iz Uprave carina.
Roba je otkrivena prilikom vanredne kontrole carinskog skladišta u Kovinu i tada je ustanovljeno da je izuzeto 111.834 kilograma smrznute sardele od carinskog nadzora.
 
Postoji sumnja da bi te sardele mogle biti stavljene u slobodan promet, a da prethodno nisu plaćene uvozne i druge dažbine i protiv uvoznika će biti pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom.
  • Joe

    21.01.2017 14:26
    Zdravstvena ispravnost?
    Ne verujem da je to skrivano zbog carinskog prekršaja.
    Pre će biti zbog isteklog roka trajanja, moguće kontrole, kako bi ipak završilo u poznatom nam lancu snabdevanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.