Stranka traži od Čanka da se kandiduje za predsednika Srbije

Predsednik LSV Nenad Čanak mogao bi da bude kandidat na predstojećim predsedničkim izborima.
Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", više članova predsedništva LSV je insistiralo na tome da se Čanak kandiduje, ali on još nije odlučio.
 
Kako piše "Blic", pozivajući se na više funkcionera te stranke, na predsedništvu su glavna tema bili predsednički izbori i nastup LSV. Dogovor je da treba razgovarati sa svima koji su za sada izašli sa kandidaturama, pa da nakon toga rukovodstvo Lige sedne ponovo za sto i preseče.
 
Podsetimo, do sada su svoje učešće u trci za predsedničku poziciju potvrdili zaštitnik građana Saša Janković, Vuk Jeremić, predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, predsednik Dveri Boško Obradović, Miroslav Parović ispred Narodnog slobodarskog pokreta, funkcioner Pokreta socijalista Bratislav Jugović i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović.
 
Kandidat Srpske napredne stranke, kako je najavio lider SNS i premijer Srbije Aleksandar Vučić, biće poznat do 15. februara.
  • Drzavljan

    02.02.2017 15:14
    Odgovor
    zloba = seselj = nikolic = vucic = canak, pet jahaca apokalipse, protiv Sveta, Evrope, Srbije, Vojvodine, Kosova. sta dalje reci, jbte se na gomilu.
  • Pera

    31.01.2017 19:45
    sisli s uma
    Ovi nas zasmejavaju!
    Kakva opozicija,takav i dogovor,na kraju ce svaka partija istaci svog kandidata.
    Kako vas bre nije sramota?
    Svi bi oni da opstanu u politici po svaku cenu,koju cemo naravno platiti mi,gradjani.
    Ma tesko nama,ne zna se koje je zlo vece,ovo na vlasti ili ono u opoziciji!
    Sad su se uskopistili,svima im smeta Jankovic,Sta mislite,zasto?
  • dzoni

    30.01.2017 20:34
    Jel to sve Odžićevi botovi ili ?



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija