Nikolić: Imam 100 odsto podrške naprednjaka

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je uverenje da ima 100 odsto podrške u Srpskoj naprednoj stranci za kandidaturu na predsedničkim izborima.
"Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikad zamerao politici stranke, ja sam je osnovao. I sad smatram da je to najjača stranka, podržao sam ih na parlamentarnim izborima", kazao je Nikolić za "Kurir".
 
Povodom jučerašnje izjave njegove savetnice Stanislave Pake da Nikolić u SNS ima 82 odsto podrške, on je rekao da nije istraživao, ali da ne zna zašto ne bi imao 100 odsto.
 
Nikolić je rekao da, ako stranka nekog kandiduje, taj će imati ogromnu podršku te strane, što je, kako je dodao, valjda i normalno.
  • Jogi Letač

    01.02.2017 00:28
    Koja stranka Tomislave Nikoliću? Zar vi niste dali ostavku na članstvo u SNS kada ste postali predsednik "svih" građana Srbije? Toliko o tome koliko drži reč čovek koji želi ponovo da bude kandidat za predsednika Srbije.
    @Naprednjak, smanji malo doživljaj, isključi TV i malo se informiši po komšiluku, nemoj u stranci. I jako Rimsko carstvo je propalo, što misliš da neće SNS, s obzirom kako se bahato ponaša?
  • @Sirižan

    31.01.2017 22:20
    Ili Vam je blokirala tastatura, pa imate velikih slova previše i razmaka premalo, ili Vam je školovanje i načitanost (a time i pismenost!) blokirano pre vremena. U svakom slučaju, nešto Vam je blokiralo. Probajte svratiti kod nekog mozgologa, možda tu i ima nekog leka.

    Vaš Cocco
  • Predragg

    31.01.2017 15:34
    No Pasaran. Da stavimo "reformisane" ultradesnicare ad acta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.