LSV iz Pančeva podržao Mariniku Tepić i Sašu Jankovića

Pančevački odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine podržao je jednoglasno kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije, bez obzira na to što stranka o tome još nema zvaničan stav, preneo je lokalni portal 013info.rs.
Gradski odbor LSV Pančevo smatra da bi svaki glas za bilo koga drugog sem za Jankovića, bio glas za kandidata stranke koja je na vlasti, rečeno je na sednici.
 
Pančevački odbor LSV takođe je jednoglasno podržao poslanicu Mariniku Tepić koja je izašla iz LSV, pošto se saznalo da bi se predsednik LSV Nenad Čanak mogao kandidovati za predsednika Srbije.
 
Ona je izašla iz poslaničkog kluba LSV i najavila da će nastaviti da deluje kao nezavisna poslanica u Skupštini Srbije.
  • bajka

    04.02.2017 14:27
    lepa bajka
    Dosta je ovo romantizovano u medijima. Cela fama oko jankovica, kao princ na belom konju. Verujem da je gospodja dobro naplatila ovo, jer do sad nije nista radila za dzabe.
  • Sale NS

    04.02.2017 12:05
    E ako ...
    ... ako zbog ove podrske Jankovic ne prodje , onda nece nikad !
  • jogurt bumerang

    04.02.2017 09:58
    Videćemo gde će svi na kraju završiti.
    i zadnje izjave Marinike doskora Vojvođanke po opredeljenju.
    Meni miriše na dosta para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija