Tepić: Neću vratiti mandat LSV-u

Narodna poslanica, doskorašnja članica LSV Marinika Tepić je izjavila da neće vratiti mandat stranci, da Liga ne tapka u mestu, već da ide unazad, a da se nada da će se vratiti na pravi put.
Ona je za N1 navela da je sigurna da Čanak "želi da se kandiduje", ali da vidi da su preostali odbori stranke mahom za Sašu Jankovića.
 
"Ja sam intenzivno u komunikaciji s ljudima i bivšim stranačkim kolegama koji se javljaju posle ovog istupa i stava... I koliko vidim, mahom je raspoloženje po preostalim odborima LSV da se ne podrži eventualni predlog Nenada Čanka da se kandiduje, da će svakako biti za Sašu Jankovića", navela je.
 
Govoreći o napuštanju stranke kaže da nije uspela da razvije zdrav dijalog sa kolegama iz Predsedništva LSV. Ona ističe da je ova situacija prelila čašu i to je bila crta preko koje nije mogla da pređe. Tepićeva je rekla da neće vratiti poslanički mandat, jer smatra da nema šta da vraća LSV. Ona je istakla i da je njen gradski odbor (pančevački) izglasao stav da ona treba da zadrži taj mandat.
 
Kako je navela, unutarstranački izbori se kontinuirano pomeraju od oktobra, a dodaje da, kako stoji, desiće se posle predsedničkih izbora. "Dobili smo žuti karton od birača, dobili smo poruke da politika srednjeg puta nije ono što oni žele", navela je.
 
Komentarišući informaciju da će zaštitnik građana Saša Janković u utorak, 7. februara podneti ostavku na funkciju ombudsmana i zvanično početi pripreme za izbornu kampanju, Tepić kaže da bi lično volela da "zauvek imamo ovakvog zaštitnika građana i da će biti zabrinuta kad on podnese ostavku".
 
"Ja sam se samo sa njim, kao sa zaštitnikom građana, osećala sigurno, a tako bih volela da se osećam kad bude zaštitnik Srbije", navela je Tepić.
 
Ona dodaje da misli da je veoma teško biti kandidat bez stranke, ali je podsetila da je Janković je odlučio da se kandiduje nakon apela stotine i stotine građana, da su ga podržale razne organizacije, a tek kasnije su se uključile stranke.
  • Mister

    06.02.2017 18:38
    Svaka čast Marinika
    Liga nije ništa drugo do privatna firma Čanka i nekolicine oko njega ( Kostreš, Bajić, Kravić, Kolar, itd), koja im služi da strpaju u svoj džep novac građana! To rade uspešno (na žalost) već 25 godina! Nadam se da će građani N.Sada koji su ikada glasali za LSV, shvatiti u kakvoj su zabludi bili, jer Čanak i ekipa su uvek bili na strani onoga ko više plati.
  • Teča

    06.02.2017 13:45
    Bravo, Marinika ! Neka odbornici i funkcioneri Lige u vojvođanskim gradovima podnesu ostavke kao i sam vrh stranke jer nisu dobili glasove da bi ulazili u koaliciju na naprednjacima. Kako god oni "krštavali" tu koaliciju to je ipak i samo koalicija sa naprednjacima, sa Mirovićem i Majom. Kratak je put od klavira na PINK-u do koalicije sa bivšim radikalima.
  • nezavisni kandidat

    06.02.2017 13:42
    o čemu se zapravo radi
    Nije ona preletela, već svi ovi drugi, koji su počeli da se zalažu za politiku za koju im građani nisu davali glasove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.