Tadić: Vučić hteo kao kroz sir, Nikolićeva šamarčina

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da vest o odluci Nikolića da se kandiduje pokazuje da je sve politička trgovina i da je sada prilika za opoziciju da se ujedini.
"Sada imamo situaciju u kojoj se vidi da je sve bila laž - i njihovi odnosi su laž i državno jedinstvo je laž i principijelnost o kojoj govore i podrška jedno drugom, jer je sve zavisilo samo od trgovine", navodi Tadić.
 
On je kazao da je Nikolić pustio "udicu" da će se kandidovati posle čega je nastala konsternacija u vladajućoj koaliciji koja je "već proslavila pobedu Vučića na slavi kod (lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića) Palme u Batočini". 
 
Tadić je ukazao da je Nikolić danas posle više sati ćutanja izašao sa informacijom da hoće da se dogovori i da je na taj način podigao sebi cenu kao na političkoj pijaci. On je istakao da je sada prilika da opozicija konačno ponovo sedne za sto i razmotri nastalu situaciju i vidi da li treba izaći sa jednim kandidatom ili ono što je Vučić želeo, sa više kandidata da bi se razmrvilo biračko telo i "on (Vučić) prošao glatko, kao kroz sir, na ovim izborima". 
 
"Njemu je Nikolić bacio izazov ovog trenutka u lice i to i jeste jedna šamarčina s obzirom da je do sada bio neprikosnoven u svakom smislu", ocenio je Tadić. 
 
Prema njegovim navodima, opozicija treba da se sabere i vidi kakvi su sledeći potezi vladajuće koalicije, ali i Socijalističke partije Srbije i Ivice Dačića koji bi možda ako Nikolić ostane kandidat ipak pod pritiskom stranke i mogao da se kandiduje. 
 
On je kazao i da će se sa Sašom Jankovićem i Vukom Jeremićem sigurno sastati danas ili sutra, a i liderima raznih stranaka u nastojanju da nađe racionalno rešenje. 
  • Svetozar

    17.02.2017 13:23
    Ne moze vam ni Bog pomoci
    Gospodine Bivsi, mislim da je vase vreme proslo, imali ste priliku i propustili ste je, mi i dalje ispastamo zbog toga koliko ste nas unazadili. Ostavite pametnije i vrednije od sebe na miru da rad svoj posao.
  • Maki

    17.02.2017 09:24
    Mislim da gospodin Tadic nema prava da komentarise one koji su na svim poljima uradili vise od njega za narod i za drzavu.
  • ST

    16.02.2017 21:55
    Ako me secanje ne vara,i ti si se dogovarao i trgovao sa sps-om...Nazalost,svi ste beskicmenjaci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.