Ugljanin čestitao Tačiju državu

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća i Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin čestitao je Hašimu Tačiju državu.
Kako se navodi, Ugljanin je Tačiju čestitao na "dobrim rezultatima u izgradnji jedne demokratske, multinacionalne i multikonfesionalne evropske države zasnovane na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom".
 
Kako je saopšteno iz BNV-a, tom prilikom je izražena želja za aktivnim učešćem Bošnjaka u političkom životu Kosova, saradnju BNV-a sa institucijama kulture i obrazovanja u cilju očuvanja bošnjačkog nacionalnog identiteta na Kosovu, kao i za unapređenjem ekonomske saradnje. 
 
Inače, delegacija BNV i SDA Sandžaka u Prištini je prisustvovala akademiji posvećenoj životu i delu Šabana Poluže i Mehmeta Gradice koji su, kako se navodi u saopštenju, imali značajno mesto u istoriji Bošnjaka Sandžaka. 
 
Navodi se i da je akademija održana u Narodnom pozorištu u Prištini "pod pokroviteljstvom predsednika Republike Kosovo gospodina Hašima Tačija".
  • u prolazu

    24.02.2017 15:50
    selo gori a Vučko se češlja
    Bejaše li ovaj sa Vučkom u koaliciji???

    Šta sad pred izbore!? Nije samo neverni Toma! Ni "izdajnik" Velja! Ni "prodani" Janković! Ni "čovek od interesa" Jeremić!...
    Samo sluga Šešelj!!!

    Da li nas laže "prepošteni" Vođa, ili je toliko naivan da ga zamajava Ugljanin???

    Koji god da je odgovor, ne zaslužuje glas!!!
  • Boris

    23.02.2017 19:01
    Pileći mozak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.