Brnabić: Ne treba apriori zabraniti partijsko zapošljavanje

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić izjavila je da ne postoji zakonsko rešenje koje će sprečiti partijsko zapošljavanje.
"Ne postoji zakonsko rešenje koje će da spreči partijsko zapošljavanje, a promena mentaliteta počinje kada počnete da insistirate na odgovornosti nadležnih", rekla je Brnabić za Blic od nedelje.
 
Brnabić smatra i da će promena mentaliteta "stopirati stranačko zapošljavanje" dodavši da "će taj, kada shvati da će ga partijski kadar ili nepotizam lično koštati, dobro razmisliti koga će da zaposli".
 
"Ne treba apriori zabraniti zapošljavanje partijskih kadrova ako je kriterijum stručnost, jer i u partijama ima časnih i sposobnih ljudi", rekla je ona.
  • đokica

    26.02.2017 15:45
    TROJANSKI KONJ(ženski)
    i Kako je ime novoj PARTiJi
  • rkrkrrk

    26.02.2017 13:54
    glglglglglgll
    Sljam.......
  • Ожалошћени

    26.02.2017 13:18
    За Перу
    За твој коментар: "Lično poštenje i čestitost u ovom momentu su nam od presudnog značaja...." скоро па да није имао ни ко да дода +, а шта мислиш колико је онда таквих у управи?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija