Vučić potvrdio: Predsednički izbori 2. aprila

Premijer i budući kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori biti 2. aprila.
On je za "Kurir" na pitanje koga vidi kao protivnika u drugom krugu predsedničkih izbora rekao da treba sačekati 2. april pa onda govoriti o svemu drugom. "Izbori će biti zakazani za 2. april i pustite da vidimo izbore pa da onda govorimo o svemu drugom", rekao je Vučić.
 
On je na kritiku opozicije da je za Uskrs, kada bi mogao biti drugi krug izbora, teško animirati glasače da izađu na izbore, rekao da opozicija time poručuje da ljudi baš i nisu toliko nezadovoljni kao što opozicija priča, čim nisu motivisani da glasaju.
 
Vučić je rekao i da je odlučio da se kandiduje za predsednika on, a ne da podrži aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, jer su za nijansu njegovi izgledi bili veći od Nikolićevih.
 
Na pitanje da li će podneti ostavku na mesto predsednika Srpske napredne stranke ako bude izabran za predsednika Srbije, Vučić je rekao da treba sačekati izbore, ali i da se na sledećem kongresu SNS neće kandidovati i za predsednika naprednjaka.
 
On je rekao i da je za predizbornu kampanju snimio predizborni spot "Vučiću pederu". "Snimio sam ga, oni puštaju originalno kako mi viču Vučiću pederu", rekao je premijer za "Kurir".
 
Odgovarajući na pitanje koga vidi na mestu premijera Srbije umesto njega, on je kazao "još nikoga".
  • Kimi

    02.03.2017 18:09
    Da bar ima konkurenciju vrednu paznje, pa da se pribojavamo drugog kruga, ovako, slabije.
  • anonimka

    02.03.2017 13:38
    Bilo je krajnje vreme! Dobro je što su rekli kada će biti izbori.
  • Недељко

    02.03.2017 11:10
    Искидах се од смеха
    "....jer su za nijansu njegovi izgledi bili veći od Nikolićevih."
    А Николићеви нису никакви.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija