VIDEO: Predati potpisi za kandidaturu Saše Jankovića na predsedničkim izborima

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković predao je Republičkoj izbornoj komisiji u jedan sat posle ponoći, u društvu Saše Jankovića, 17.866 potpisa za njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.
Predaji je prisustvovao i izborni štab Jankovića, grupa građana "Za Srbiju bez straha".
 
Janković je novinarima rekao da je ogromna odgovornost na njemu jer je kandidat građana Srbije koji svoju veru i nadu u budućnost ulažu u to da zajedno sa njim vrate državu sa stranputice.
 
"Uveren sam da to možemo. Uveren sam da mogu da vratim smisao institucijama Srbije, da budem ne samo predsednik Republike nego tačka oslonca svim institucijama Srbije koje su neophodne da bi građani Srbije imali svoje dostojanstvo", rekao je Janković. 
 
 
On je kazao da se nada da će mediji kao slobodni pratiti celu predsedničku kampanju i istakao da je siguran da će Srbija dobiti najboljeg predsednika Republike.
 
Dušan Duda Ivković novinarima je rekao da mu je velika čast što je uz Jankovića, navodeći da je u izborni štab pored potpisa koji su predati pristiglo još desetine hiljada potpisa i da još pristiže, ali da nisu uspeli sve da ih ažuriraju.
 
"Mislim da je ovo velik dan za našu Srbiju, pre svega što imamo jedinog i najboljeg kandidata za predsednika. Isto tako očekujem kada dodje do izbora da će milioni građana da izaberu najboljeg koji postoji ovog trenutka u Srbiji", rekao je Ivković.
 
On je kazao i da kao građanin Srbije sa punom odgovornošću tvrdi da ne želi i da nikada neće ući u politiku, ali da je odlučio da podrži najbolje što Srbija trenutno ima.
 
"Znam da nisam ni ucenjen, niti namiren ili ne namiren i nadam se da će upravo ti milioni građana da se dignu sa rijalitija, da se dignu od kanabea i da glasaju za najbolje za Srbiju", rekao je Ivković.
  • profesor

    05.03.2017 14:50
    predaja
    Malo su ovi saletovi trapaviji, šule se zadržao na poljani, šišao ovce. Inače bi oni to predali po danu.
  • Mario

    05.03.2017 14:46
    ...
    Jel moguce da mu se nesto nije desilo i da mu je neko ukrao potpise?
  • drale

    05.03.2017 12:55
    odbrna
    Sa dudom može da igra zonu ili jedan na jedan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija