Tadić predlaže Jankoviću i Jeremiću da zajedno prate izbore

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić predložio je danas predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću i Vuku Jeremiću, čija kandidatura još nije potvrđena, da formiraju zajedničko "koordinaciono telo" koje će pratiti izbore.
Razlog za to je uputstvo Republičke izborne komisije, koje, kako je rekao, omogućava da predstavnik Republičkog zavoda za statistiku učestvuje u tumačenju spornih i nelogičnih elemenata sa biračkih mesta.
 
"Ovim se omogućava ljudima koji nisu članovi RIK-a da učestvuju u tumačenju spornih elemenata iz zapisnika sa biračkih mesta. To nije u skladu sa zakonom", rekao je Tadić.
 
SDS je podržao kandidaturu Jeremića, a Tadić je ocenio da lideri opozicionih stranaka koji se kandiduju na predsedničkim izborima, poput Saše Radulovića, doprinose pobedi predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.
 
Lider SDS je pozvao građane da ne glasaju za predsedničke kandidate opozicionih stranaka, već da svoj glas daju nestranačkim kandidatima, koje podržavaju pojedine opozicione stranke.
  • TODOR

    07.03.2017 19:58
    BIVŠI
    Tadiću nemoj se sramotiti. posveti se porodici, nemaš šta da tražiš u politici.
  • Pera

    07.03.2017 16:51
    Tadicu,okanite se coravog posla!
    Imaliu ste mnogo svojih minuta.
  • AleksandarVojvođanin

    07.03.2017 16:20
    Nikada više!
    Sa ove vremenske distance, se može sa veoma velikom lakoćom zaključiti da je Tadić B. ustvari predao vlast naprednjacima, jer mu je to bila i nametnuta agenda! Sada mu verovati, u njegovo opoziciono delovanje i njegov "neki drugi film", bilo bi veoma infantilno! Vojvodina i njeni građani su možda lagani, ali samo po govoru i kretanju, nikako po intelektu. Nikada ni ne bi postao Predsednik, da nije bilo građana Vojvodine! Tadić B. u Vojvodini nikada više! Prokockao je ukazano mu poverenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.