Dačić: Na predizborne skupove idem automobilom Vlade

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da na predizborne skupove ide automobilima Vlade, ali da ne zna da li drugi koriste privatna ili državna vozila za potrebe kampanje.
"Već devet godina imam policijsku pratnju i zbog takve procene, idem automobilima koja su u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova. Nema razlike na koju vrstu skupova idete", rekao je Dačić.
 
Dačić je rekao da ne zna za druge ministre i članove vladajuće koalicije kojim automobilima idu na skupove i dodao da bi "voleo da zna čijim kolima idu drugi kandidati i odakle im pare".
  • suzana kolarić

    08.03.2017 12:27
    upozorenje
    Sinoć oko 18h.2 službena vozila posle naplatne rampe Sirig,su projurili 200km.na sat ako njima nije mio život neka neugrožavaju moj,digli su vodenu zavesu koja po takvom vremenu ko što je bilo sinoć,može nesreću da izazove.Zato gospodo Državnici kažite svojim vozačima da skinu nogu sa gasa!Rezultat,kako je prošla gdj.DJukić Dejanović.Zatvorite avto put kad imate želju da ugrozite tudj život!!!!!!
  • Sale

    07.03.2017 22:02
    ha ha
    Puna ima usta Evrope a da se malo ugledaju na njih i idu biciklom?
  • Kera

    07.03.2017 18:47
    Moze mu se
    Tako stede na gorivu, osiguranju, troskovima odrzavanja i parkiranja i svi zaposleni u inspekcijskim sluzbama, kao i ostali iz drzavnih sluzbi koji imaju pravo na sluzbeni automobil.
    Da samo Dacic koristi iskljucivo sluzbeni auto u privatne svrhe , problem bi bio daleko manji. Goriva se trosi na milione, a da se za razbacivanje nikome ne odgovara.
    U privatnom sektoru, posodavci preko GPS-a proveravaju gde im se voze zaposleni, kojom brzinom... Ko proverava nase sluzbenike?
    Od plata oni izgeda kupuju samo zvakace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.