LDP i Jovanović uz Jankovića; Janković: Molim Jovanovića da ne glasa za mene

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je podršku te stranke predsedničkoj kandidaturi Saše Jankovića.
On je za N1 rekao i da će predložiti predsedništvu stranke da podrži Jankovića i izrazio uverenje da će do toga i doći. "To ću izneti na predsedništvu stranke i verujem da će se to i desiti", rekao je Jovanović.
 
Upitan šta je presudilo da, i pored razlika podrži Jankovića, lider LDP je odgovorio da ne može da ostavi ljude, odnosno članove i simpatizere LDP koji su mu poslali poruku da će glasati za Jankovića. On je rekao i da njemu kao ni LDP-u ne treba da se u kampanji "gura uz Jankovića" koji je već u kampanji i koga je kandidovala grupa građana. 
 
U negativnom kontekstu je ocenio stav budućeg predsedničkog kandidata Saše Radulovića o kandidovanju više ljudi kako bi se povećala izborna izlaznost. "To je nanelo veliku štetu", rekao je on.
 
Jovanović je nekoliko puta u prethodnom periodu pozvao Sašu Jankovića i Vuka Jeremića da se dogovore.
 
Janković: Molim Jovanovića da ne glasa za mene
 
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković pozvao je lidera LDP Čedomira Jovanovića da ne glasa za njega.
 
Kako je napisao na svom Tviter profilu, Janković je pročitao pažljivo ono što je Jovanović najavio. "Javno molim gospodina Jovanovića koji me je ovako javno "podržao" da ne glasa za mene. Hvala", napisao je Janković i dodao da se to ne odnosi na LDP, već na Jovanovića.
  • skankhunt42

    10.03.2017 13:34
    Moram da primetim da se botovi čak i ne trude da daju različite komentare... Valjda hoće implicitno da poruče "heeelp, vadite nas odavde"
  • babasera

    09.03.2017 21:32
    Ovojedan te isti dembelan uzeo 45 sendviča, sedi i kucka što je dobio u mejlu da objavi. Neka, neka, uzmi sad sendvus gratis, jer ih više neće biti..gledaj da se ogrebeš i za koji upaljač i hemijsku
  • Sale NS

    09.03.2017 10:00
    Preduhitrio me imenjak
    Taman samhteo da napišem nešto o "vrednosti" Čedine podrške kad se i sam kandidat oglasio. I dalje ostaje nejasno kako jedan ovakav lik poput Čedice parazitira u vlasti ili uz vlast sve ove godine. Čini mi se da je najveći problem njegove stranke kada im se pokvari kombi pa svih 8 članova moraju pešaka ili busom !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.