Vuk Jeremić predao potpise za kandidaturu za predsednika

Vuk Jeremić je predao Republičkoj izbornoj komisiji nešto više od 15.000 potpisa birača koji podržavaju njegovu kandidaturu za predsednika.
Republičkoj izbornoj komisiji danas su predati potpisi podrške za kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije.
 
Predato je više od 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Jeremića.
 
Predaji su prisustvovali Vuk Jeremić, predsednica Novog udruženja penzionera Srbije Dragica Minić, predsednik udruženja "Sloga" Željko Veselinović i Vladimir Marković, kome je srušen objekat u Beogradskom naselju Savamala, u noći između 24. i 25. aprila prošle godine.
 
Jeremić je rekao da je simbolično predao kandidaturu na 9. mart, dan koji simboliše podele i unutrašnje sukobe što nikad više ne bi smelo da se dogodi u Srbiji.
 
Jeremić je četvrti kandidat za predsednika koji je predao potpise.
  • ns

    10.03.2017 00:32
    u prvom krugu isključivo vojvođanski u drugom samo jako!!!
  • Rpa

    09.03.2017 19:31
    Ave Beli
    Samo jako.
  • M.

    09.03.2017 14:33
    Uzasan lik, secam ga se sta je radio sa tadicem, tj. u tadicevoj vladi, a za bilo sta sto postoji i vezuje nekog politicara za, prvenstveno, rehabilitaciju SPSa, pa nadalje, jednostavno nema sanse da dobije moj glas ikada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija