Jeremić: Ko ne izađe na izbore, Vučiću daje glas

Kandidat za predsednika Vuk Jeremić ocenio je da svaki građanin koji ne bude izašao na predsedničke izbore 2. aprila, time daje svoj glas Aleksandru Vučiću.
"Ko je zadovoljan onim što danas imamo, mislim da ne bi trebalo da ima bilo kakve dileme. On treba da glasa da sve ostane isto i da glasa za vlast. Ako mislite da je potrebno da nešto menjamo, onda vas samo jedno molim, nemojte da ostanete kod kuće. Svako ko ne bude izašao na izbore daje svoj glas Vučiću", naveo je Jeremić. 
 
On je kazao i da je "potpuno legitimno" glasati za Aleksandra Vučića. 
 
"Za razliku od onih koji su na vlasti, ja nemam ništa protiv onih koji glasaju za vlast", kazao je Jeremić. Po njegovim rečima, predsednički izbori 2. aprila odrediće sudbinu Srbije u narednoj deceniji. 
 
"Sa tog mesta gde se mi danas nalazimo, vode samo dva puta, od kojih jedan vodi ka potpunoj personalizaciji vlasti i države", rekao je Jeremić 
 
On je dodao da Srbi kao narod moraju prestati sa podelama na "prijatelje i neprijatelje naroda". 
  • Đoka

    10.03.2017 17:02
    @@Protiv
    Još više će te se potresti Vi, kada shvatite da je u konačnom zbrajanju gomila glasova od onog prešla za ovog, zahvaljujući softveru.
    Samo masovan bojkot izbora može poslati jasnu poruku - neuspele izbore.
    Ja bra ne'u imati ni[ta sa tom prljavštinom - jednakih kandidata protiv naroda.
  • @Protiv

    10.03.2017 14:34
    Uh, potrešće se Vučić tvojim bojkotom izbora, suze će mu liti dok mu tvoj ne-glas ide u prilog. Dok vi filosofirate o neefikasnosti demokratskih izbora i maštate o nekim utopijskim rešenjima sedeći kod kuće, nepismena baba što se hrani Informerom i botovi će izaći i glasati. Zbog neizlaska 40% glasačkog tela smo i dobili situaciju da 26% idiota odlučuje, tako da bolje da proučite program svih kandidata i odlučite za koga da glasate. Durenjem u ćošku ništa nećete promeniti.
  • novosadjanin

    10.03.2017 13:49
    prevaranti
    KAo clan DS upoznao sam kadar koji su me unistili oteli nas zanatski penzioni fond sa 250 milionJa eura moja penzija trebala je da bude 600eura pa je prepolovljena na300 u novom penzionom fondu,onda je dosaoAVAV pa smanjio za 26posto pa sad imam 200eura,a svi oni pricaju o privredi treba da se otvaraju firme pa ko je lud kad nikad nece dobiti ono sto je dao drzavi.DOK SE NE SREDI SUDSTVO KORUPCIJA KOJA UNISTAVA CEO NAROD KOJI STVARA NOVE VREDNOSTI NEMA NAM NAPRETKA SA OVAKVIM LIKOVIMA KOJI SU NAS DOVELI U RUKE OVIH NEPISMENIH.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.