Jeremić tuži Informer i Srpski telegraf zbog kleveta

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da će zbog uvreda i kleveta tužiti list Informer.
Jeremićev advokat Vladimir Gajić najavio da će istog razloga biti tužen i Srpski telegraf.
 
"List Informer danas je glavno službeno glasilo režima i najbolje pokazuje njegovo pravo lice", rekao je Jeremić novinarima u centru Beograda, ispred ulaza u kome je smeštena redakcija Informera.
 
On je rekao da Informer "seje mržnju i podele". "Taj list stavlja na stub srama sve koji su spremeni i imaju hrabrosti da govore kakvo je zaista pravo stanje u Srbiji i klevetanjem pokušava da sakrije istinu", rekao je Jeremić. 
 
On je naveo da Informer pokazuje kakvu Srbiju želi režim. "Ako želite da znate kakva je kulturna, vrednosna i svaka druga matrica ovog režima pogledajte Informer", rekao je Jeremić.
 
Jeremićev pravni zastupnik, advokat Vladimir Gajić je rekao da Informer šest meseci vodi "kontinuirane i permanentne kampanju" protiv Jeremića, kao i Spski telegraf "kojeg će Jeremić takođe tužiti". Gajić je rekao da po Zakonu o javnom informisanju i medijima Jeremić, kao i svaki građanin ima pravo na zaštitu "zbog u bestijalnih povreda ugleda časti i dostojanstva" 
 
On je pročitao naslove koji će biti predmeti tužbe, navodeći da se "ovde ne radi o slobodi štampe, već o nečemu što je potpuni antipod slobode štame". 
  • bez izlaza

    20.03.2017 22:56
    A sta drugo da se ocekuje od informera i ostalih wc papira? Cak i ako plate odstetu, platice je nasim parama, jer je drzavno
  • kuzze detelinara

    20.03.2017 22:06
    već viđeno
    malo kapne koja parica od predsedničke kampanje, a malo ili malo više i od tužbi...
    Copy - Paste
    Isti ljudi već 30 godina po istom receptu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija