Proverite da li ste u biračkom spisku

Vrlo lako, putem interneta, možete da proverite da li ste upisani u birački spisak i da saznate gde vam je biračko mesto.
Samo su vam dva klika potrebna da proverite da li ste u biračkom spisku.
 
Odete na sajt i u prvo polje, kao što ja naznačeno, ukucate svoj Jedinstveni matični broj (JMBG).
 
Kada to uradite, u donje polje ukucajte tražena slova koja su vam ispisana na ekranu crvenim slovima.
 
Potom kliknete na dugme "pretraži" i automatski će vam biti ispisan podatak na kojem biračkom mestu glasate - dakle broj i naziv biračkog mesta, kao i opština i adresa na kojoj se ono nalazi. 
  • b

    29.03.2017 07:46
    @neizlazeći (opet)
    ako si u mojoj kritici video samo nepristojnost, nevaspitanost i uvredljivost i ako ćeš za vučića da glasaš meni u inat, onda ti svaka čast.
    LUZERSKI mentalitet.
  • Za malo b

    28.03.2017 14:12
    @ b
    S obzirom da si bio nepristojan, nevaspitan i uvredljiv - znači jednom rečju pravi Srbin, sada ću ne samo da izađem, već ću glasati za Vučića.
  • berolina

    28.03.2017 12:14
    biracki spisak
    Republika Srbija MINISTARSTVO DRZAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE nema duznost ni obavezu da ispravlja i koriguje "jedinstvene" biracke spiskove! upravo provereno u prestonici...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.