Lična karta i dalje dovoljna za odlazak u Crnu Goru

MUP Crne Gore demantovao je informacije da su građanima Srbije za ulazak u tu zemlju potrebni pasoši.
Dodaju da je isti režim na snazi i dalje i da su za prelazak granice dovoljne lične karte.
 
"I dalje je na snazi dosadašnji režim po kojem državljani Srbije mogu da prelaze crnogorsku granicu samo sa ličnom kartom. Takođe, isti je režim za decu koja putuju samo sa jednim roditeljem ili bez roditelja - moraju imati odgovarajući dokument sa fotografijom i pismenu saglasnost, ako ne putuju sa oba roditelja", navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.
 
Portal Kamatica objavio je da je izvestan broj srpskih turista vraćen sa crnogorske granice jer nisu posedovali putne isprave odnosno pasoše za sebe i decu. Iz Granične policije Srbije za N1 je rečeno da im se niko nije žalio zbog vraćanja sa crnogorske granice.
  • ko je Ko

    18.06.2017 11:29
    Moj izbor nije CG, pa stetite se da Grčka nije priznala kosovo....a Cr.Gorica ...naravno odmah...
    Joj CG nije vredna komentarisanja, uzalud trošim svoje vreme...
  • Novosadjanin

    17.06.2017 22:39
    Mislim da ova elita koja komentarise Crnu Goru u negativnom kontekstu da mrzi i svoju mamu koja ih je odgojila i da nisu nigde dalje od Temerina i Iriga nisu prosli a jedino more koju su videli je verovatno Dunav .Crna gora ima najlepse more i prirodu ljudi su uvek bili ljubazni mnogo vise nego Grci i sl.Tako ako niste bilo vredni i niste zaradili za more ove godine da podjete lajte na sebe Stop trovacima i negativcima
  • Nazalost

    16.06.2017 17:52
    Dosta sto ih po gradu gledam, nego jos treba tamo da idem. Najbolje bi bilo zatvoriti granicu,taman da se smanji kriminal u NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.