Uhapšeno 26 osoba zbog tuče na derbiju, četvorica Splićana učestvovala u sukobima

Policija je pre, tokom i nakon jučerašnjeg večitog derbija privela 26 osoba, saopšteno je iz MUP-a Srbije.
Iz MUP-a navode da, po nalogu nadležnog tužilaštva, policija radi na identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između Partizana i Crvene zvezde.  
 
U tučama je, kako se dodaje, povređeno više osoba, među kojima je i nekoliko stranih državljana.
 
Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo je da su četvorica Splićana učestvovala u sukobima na stadionu Partizana.
 
"Prema zasada dobijenim informacijama nadležnih službi Srbije, četvorica hrvatskih državljana su učestvovali u tuči tokom fudbalske utakmice Partizana i Crvene zvezde, te protiv njih nije proveden nikakav policijski postupak", navode u  Ministarstvu. U saopštenju je navedeno da "dvojica hrvatskih državljana nisu zatražila lekarsku pomoć, jedan je zatražio te je u medjuvremenu otpušten iz bolnice, dok se jedan nalazi na neurohirurgiji Vojnomedicinske akademije u Beogradu".
 
U masovnoj tuči na južnoj tribini stadiona Partizana tokom prvog poluvremena utakmice povredjeno je više osoba, nakon čega je u pratnji jakih policijskih snaga jedna grupa gola do pojasa izvedena sa stadiona. Utvrdjeno je kako se radilo o medjusobnom obračunu medju Partizanovim organizovanim navijačkim frakcijama.
  • KI Vet

    15.12.2017 14:43
    Otkinite im tojaš.
  • Обсервер

    15.12.2017 10:07
    Адреналин
    Сплиће су ми интересантни, код њих изгледа нема прилике за стварање адреналина, јер их је ЕУ увела полако у ред, а и првенство изгледа да није толико узбудљиво тамо. А можда се нешто ваља иза брега што ми не знамо.
  • bojan

    14.12.2017 22:22
    ihhhh
    nista strasno
    i nikakva steta
    ne spominjite ih vise

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.