Upucao policajce koji su ga zatekli kako skida delove s ukradenog traktora

Jagodinska policija uhapsila je M.P. (62) iz Ravne Reke zbog pokušaja teškog ubistva, teške krađe i nelegalnog oružja.
Upucao policajce koji su ga zatekli kako skida delove s ukradenog traktora
Foto: Pixabay
Osumnjičeni se tereti da je juče oko 16 časova, u Ravnoj Reci, iz nelegalne lovačke puške ispalio dva hica u pripadnike Policijske stanice u Despotovcu. Jedan policajac je teže povređen i hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu, dok je drugi lakše povređen i nalazi se u Opštoj bolnici u Ćupriji.
 
Policijski službenici su pretraživali selo u potrazi za traktorom, čija je krađa prijavljena prethodnog dana. Kako se sumnja, M.P. je maskiran "fantomkom" stajao pored traktora sa kojeg je skidao delove kada su ga zatekli policijski službenici na koje je pucao i pobegao. 
 
Pretragom terena i kuće osumnjičenog, pronađeno je više traktorskih delova i dve motorne testere za koje se sumnja da potiču iz krađa, patrone za lovačku pušku kao i "fantomka" koju je, najverovatnije, osumnjičeni nosio.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.