Uhapšen muškarac koji je nasrnuo na devojčicu u tramvaju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je napadač na devojčicu u tramvaju u Beogradu uhapšen i da je u pitanju I.M. (37) iz Beograda.
On je potvrdio da je policija sinoć identifikovala i uhapsila napadača koji je sa Palilule.
 
Juče je na društvenim mrežama objavljen snimak iz beogradskog tramvaja na kome se vidi da muškarac uznemirava jednu devojčicu. Niko od prisutnih nije reagovao i priskočio u pomoć.
 
MUP je saopštio da se uhapšeni tereti za krivično delo polno uznemiravanje. On se sumnjiči da je, u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2, devojčicu preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.
 
"Policija je brzo reagovala, ja se nadam da ćemo moći da dobijemo od sudskih organa brzo pravdu i da to neće moći da bude jedan od slučajeva koji će proći lagano, već će ozbiljnom kaznom pokazati da nije dozvoljeno da neko maltretira našu decu", rekao je Stefanović.
 
Osumnjičeni će u roku od 48 sati biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.
  • Podbarac Original

    27.10.2018 08:37
    Ne lupetajte
    Ovde je iskljucivi krivac drzava je nema jasno definisan zakon o samoodbrani kao i zakon o reakcijama na ovakve slucajeva a mozete i procitati zakon o oruzju gde je najgori i najdebilniji u celoj Evropi.Lepo vam je receno u tekstu da se reakcija sastoji u tome da treba da zovete policiju i cutite pa taman da vas seku na komade a imate i iskljucivo negativne primere u sudskoj praksi gde su napasnici oslobadjani na sudu ili su minimalno kaznjeni a zrtve su ponovo nastradale od tih istih.Iz licnog primera imam situaciju gde sam veoma blago reagovao prema poznatom pedofilu,vlasniku poznate auto skole koji je spopadavo kandidadkinje ali su one imale preko 18 godina pa me je on prijavio da sam ga napao,nasao dva svedoka i dobio sam 3 meseca uslovna kazne a polocija njega nije ni ispitala po tom slucaju.Tako da je ova reakcija sasvim ocekivana u Srbiji,promenite zakon ali ga i primenjujte pa ce biti i reakcije.
  • Tuga beda jad

    27.10.2018 05:18
    Mene je sramota umesto ljudi koji su bili u tramvaju i nisu reagovali. Pa isto tako je mogla biti bas moja/tvoja cerka, sestra, unuka, NEBITNO! Odbijam da verujem da smo toliko bolestan narodan ali snimak ocigledno pokazuje drugacije. Devojci zelim da sto pre zaboravi a manijaku zelim da ga zatvore i ne puste napolje.
  • jole

    26.10.2018 20:35
    kamera
    Kameru okrenuti u nebo, da ne indetifikuje onog koji bi polomio ovog manijaka i podelio samare ovima sto gledaju i cute !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.