Još dve prijave protiv osumnjičenog za seksualno uznemiravanje u tramvaju

Policija je u četvrtak prosledila još dve krivične prijave tužilaštvu protiv I.M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloletnicu.
Krivičnim prijavama njemu se na teret stavlja uznemiravanje jedne malolene i jedne punoletne osobe, precizirala je portparolka tužilaštva Aleskandra Đenadić.
 
Povodom ovih krivičnih prijava I.M. će ponovo biti saslušan, kada se za to steknu uslovi, pošto je nakon prvog saslušanja stalno izražavao zahvalnost bogu, pa je tužilaštvo naložilo da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje njegove uračunljivosti. On se nalazi u pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.
 
Uhapšen je nakon što se snimak, zabeležen kamerom u tramvaju, na kojem se vidi kako uznemirava devojčicu, pojavio na Fejsbuku.
 
Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na devojčicu, a ona se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.
 
Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć devojčici, niti obavestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.
  • ...

    09.11.2018 08:54
    Zahvaljivao Bogu ili bogu ?!?!? Trebalo je prvo da ubiju boga u njemu! Onda bi mu se možda p(r)ojavio Bog!

    Ko razume - shvatiće !

  • Ns 49

    09.11.2018 05:45
    Zanimljivo je da se stalno ponavlja da niko od prisutnih nije reagovao. Da je taj nasilnik video neke jače momke u tramvaju sigurno se ne bi junačio ali da ipak jeste ti koji bi ga napali bi možda imali problema ako bi ga malo jače "obradili" a već znam za te slučajeve pa bi smo morali da na Fejsbuku ili drugde pišemo peticije za njih da ih oslobode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija