Sudiji iz Lazarevca tri meseca pritvora

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca sudiji Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (59) osumnjičenoj da je primila mito od jednog okrivljenog od 2.000 evra.
Sudiji iz Lazarevca tri meseca pritvora
Foto: Pixabay
Pritvor do tri meseca određen je i njenom suprugu M.S. (66) koji se sumnjiči da joj je pomagao u primanju mita.
 
Portparolka suda Bojana Stanković rekla je da im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na svedoke, kao i zbog načina i posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiranja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka.
 
Tužilaštvo za organizovani kriminal je protiv njih pokrenulo istragu zbog sumnje da su od jednog okrivljenog primili 2.000 evra, uz obećanje da će sudija kao predsednica veća doneti odluku kojom će postupak vratiti na ponovno suđenje, kako bi se okrivljenom izrekla blaža kazna.
  • sudija

    10.11.2018 15:44
    Postoje lasne i poštene sudije a postoje i ovi drugi.
    Sudije su najnižim granama, sudi po naređenju izvršne vlasti i moćnika a po neki traže i prime mito.
    Ova je uhvaćena jer su je ocinkarili a u svakom slučaju treba da robija i da bude razrešena.
  • Vladan

    10.11.2018 13:12
    Pitam se koliko puta su sudije u Srbiji primili mito ili ucinilenuslugu suprotno zakonu? Treba ispitati poreklo imovine svakom sudiji i njegovoj porodici. Ovo moze da se uradi. Cekam taj dan i on ce doci. Sve sudije koje su radile protiv zakona odgovarace!
  • Futog

    10.11.2018 12:57
    Www
    Kolaterarna steta! Sve sudije uzimaju mito!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.