Na aerodromu podignute najveće zastave Srbije

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" podignute su državne zastave Srbije veličine 72 metra kvadratna.
"Kao kapija Beograda i Srbije, aerodrom se pridružio inicijativi države da oživi kult zastave. I kao što možete videti zastava je impozantna, veličine 72 kvadratna metra na jarbolu visine 25 metara", izjavila je izvršna direktorka aerodroma Senka Jelenković. 
 
Zastave veličine 12 puta 6 metara podignute su danas na tri lokacije na aerodromu: u blizini aerodromske zgrade - preko puta tornja aerodromske kontrole letenja, zatim preko puta robno carinskog magacina i u blizini piste. Kod aerodromske zgrade zastavu je, u prisustvu medija, podiglo šest najboljih zaposlenih na aerodromu "Nikola Tesla". 
 
"Kao kompanija koja uvažava zaposlene, izabrali smo šest kolega koji su odabrani kao veoma vredni i izuzetni članovi našeg tima da učestvuju u ovom svečanom događaju i podignu srpsku zastavu", navodi Jelenković. 
 
Radnica Ljubica Nikolić, koordinator registracije putnika i prtljaga, kaže da joj je velika čast što je učestvovala u podizanju zastave na aerodromu: "Drago mi je što su moji rukovodioci videli moj trud za svih ovih 30 godina koliko radim na aerodromu".
  • Kuglager

    15.11.2018 13:22
    Kad vec ne mogu da imaju imaginarnu veliku Srbiju barem ce zastave biti extra velike a verujem da ce se i usluge poboljsati kad se zastave vinu u plavo nam nebo.

    Bolje sredite krovove na zgradama aerodruma da se ne brukamo kao pre par godina sa kofama i lavorima po celom aerodrumu zbog prokisnjavanja.
  • Nemanja

    15.11.2018 09:31
    @Droger Federer

    Hahahaha, jeste, EU će se raspasti, a ovaj zaostali ćumez koji gubi 1-2% stanovništva svake godine će da postoji večno.
  • Piplfoks

    15.11.2018 09:07
    Taman za koju godinu da ima gde svi Srbi da stanu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija