Šabić: Nisam uplaćivao novac novinskim agencijama

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je da u proteklih godinu dana nije obavio nijednu uplatu po bilo kom osnovu i na bilo koji račun privatnim novinskim agencijama FoNet i Beta.
Šabić: Nisam uplaćivao novac novinskim agencijama
Foto: Medija centar Beograd
Poverenik je to naveo u odgovoru na pitanje zvanično ugašene državne novinske agencije Tanjug koja je želela da zna koliko su novčanih uplata Poverenik, ili bilo koja njegova služba, imali na račun FoNeta i Bete.
 
"S tim u vezi, generalno pozdravljajući i podržavajući vaše, i svako interesovanje za informacije o korišćenju javnih sredstava, od strane bilo kog korisnika, obaveštavamo vas da Poverenik u označenom periodu (01.11.2017. do 01.11.2018. godine) nije izvršio ni jednu uplatu, po bilo kom osnovu, na bilo koji račun, FoNetu i Beti", naveo je Poverenik.
 
Državna novinska agencija Tanjug zvanično je prestala da postoji 5. novembra 2015. godine, kada je u Službenom glasniku objavljena odluka Vlade Srbije o gašenju, nakon neuspešne privatizacije. Agencija i dalje emituje vesti.
  • :)

    17.11.2018 05:17
    Dragi sendvičari!
    Poznato je da radite za sendvič i sokić! Ako je vama lepo i dobro što komentarišete po direktivama "odozgo", neka vam bude! Pitam se, da li ikada mislite da radite nešto pogrešno, kada negativno komentarišete vesti koje treba da pokažu javnosti da neke stvari nisu u redu i ne funkcionišu u ovom društvu. Ako je to, po vama, sendvičarima, u redu, samo se zapitajte kako bi sistem u Srbiji funkcionisao da vas nema. Možda bi bio lepše mesto za život! Mislite o tome! Ljubim Vas! Još jednom, ljubim, vas, a pri tom se ne zovem Aleksandar V.! Neka vam je dragi Bog u pomoći da shvatite šta radite!
    P.S. Slično kao vi su razmišljali i razni likovi po evropskim logorima tokom 2. Svetskog Rata! Nadam se da se isplati ono što vi radite protiv sopstvenog naroda, 20 EURa je ipak 20 EURa dnevno, za koju godinu ćete imati tek par stotina čitalaca vaših kometara, pošto će se, u međuvremenu, većina normalnih iseliti iz ove nesretne zemlje... Ostaće samo sendvičari, koje više niko neće moći da plati! A i ćevapi više neće biti ćevapi, jer će stočarstvo, uz vaš doprinos, biti uništeno! Možda bi trebali da razmislite da počnete da promovišete veganstvo, pošto ništa više neće ostati u Srbiji, uz vašu "pomoć". Pitam se, da li će iko normalan pročitati i shvatiti ovo što sam napisao?
  • Kralj

    17.11.2018 01:27
    Sumnjiv je ovaj Sabic ne kaze se za badava gde ima dima tu ima i vatre tako da nije mu za verovati.
  • Dragojlo

    16.11.2018 18:46
    Filipovic
    Odlične vesti, napokon Srbija ima sudstvo u kome je pravda dostižna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.