Kosovo nije primljeno u Interpol

Priština danas nije dobila članstvo u Interpolu, javlja RTS.
Na zasedanju Generalne skupštine Interpola u Dubaiju ni u prvom ni u drugom krugu glasanja nije bilo dvotrećinske većine, potrebne za prijem nove članice.
 
U prvom krugu "za" prijem Prištine glasalo je 76, protiv je bilo 56, dok su 22 članice bile uzdržane.
 
Protiv prijema Kosova u Interpol u drugom krugu glasala je 51 država, 68 je bilo "za", a uzdržano 16.
 
U raspravi koja je prethodila glasanju, u korist Srbije su se za reč javile Španija, Maroko, Kipar, Kina, Belorusija, Rusija, a podršku su pružile i Namibija, Rumunija, Venecuela i Surinam.
  • Još jedan

    20.11.2018 23:25
    koji "samo pita"
    @Mare

    Možete li navesti posle koje vesti objavljene u bilo kom listu, pa i 021, ste dobili veću platu, odnosno razlog zašto se ne žalite ovako na svaki objavljeni članak posle čije objave vaša plata nije postala veća?

    @Bjc

    Isto pitanje i za vas gospodine, posle kojeg objavljenog članka ste dobili veću platu i više hrane u frižideru i zašto se ovako ne žalite na svaki objavljen novinski članak koji ne proizvede takav efekat?
  • Ptić Rugalac

    20.11.2018 22:57
    @Nevernik
    Hej, koliku ti je dnevnicu platio matori deda-Soros?
  • Nevernik

    20.11.2018 21:19
    Potpuni idioti
    Gledam i ne verujem, predstavnici srpske delegacije na celu sa Slinom vriste,grle se i ljube zato sto KiM nije primljena u Medjunarodno policijsko udruzenje, iskazuju na taj nacin idiotizam, jer da je KiM primljena u Interpol imala bi obavezu da saradjuje sa svim policijama sveta, a to jedino ne odgovara kriminalcima, narocito Vucicevim krimosima i banditima na sveru KiM. Tamo su jedino zasticeni. Eto zato se raduju Slina i ostali idioti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.