ROSU na severu Kosova, hapšenja zbog ubistva Ivanovića

Pripadnici specijalne kosovske policije ROSU ušli su rano jutros na sever Kosova i uhapsili četiri osobe, penose mediji.
Uhapšene su tri osobe u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića i jedna zbog suprotstavljanja policiji.
 
Kako za N1 kaže novinarka portala KoSSev Milica Andrić, među uhapšenima je policajac koji je suspendovan zbog prikrivanja dokaza u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.
 
Portparol policije Daut Hodžaj potvrdio je da su tri osobe uhapšene u vezi s istragom predmeta Ivanović i jedna koja se suprotstavila policajcima. On je rekao da su po nalogu suda jedinice kosovke policije izvršile raciju na četiri lokacije. 
 
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić zatražio da četvorica Srba bez odlaganja budu puštena jer je, kako kaže, uveren da nema razloga za hapšenje.
 
Tokom akcije u severnoj Mitrovici upalile su se sirene za opasnost, a ljudi su izašli na ulice.
  • Вјвд

    23.11.2018 14:17
    Чије је оно Косово? :)
  • pera

    23.11.2018 14:00
    ..
    I tako, uhapsene ubice Ivanovica, SNS botovi navale da kritikuju. Ko je ubio Ivanovica? Odgovor se nekako sam namece.
  • Novosađanka

    23.11.2018 13:15
    I baš onaj glavni baja MR da im pobegne, eto ti ga sad. To je čini se malčice osveta zbog neulaska u Interpol, a mnogo više plašenje naroda i mazanje očiju zbog zakulisnih radnji jedne i druge strane. Svi oni znaju ko je ubio gospodina Olivera Ivanovića, samo mi to nikad nećemo saznati jer ruka ruku mije. Sad će malo da nas plaše ratovima, da smetnemo s uma šta nam sve iza leđa rade. Televisa presenta. I sad će faraon da kukumavči, da moli za zaštitu, da poziva na mir i drži sto vanrednih sastanaka i kao i obično, ništa biti neće. Paljenje mase da nam se sve smuči i zavapimo dajte im Kosovo, dosta nam je. FUN FACT: Odavno su ga prodali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija